Voeding Magazine nummer 3 2016
Download artikelen uit Voeding Magazine nummer 3 2016

Editorial

Nieuw: de Sportvoedingspiramide

Zorg met extra eiwit

Olymisch roeier Tim Heijbrock: 'Als ik moet afvallen, eet ik twee dagen lang pannenkoeken'

Krachtvoer

De Voedingscirkel van IJsland

Medium vette kaas leidt niet tot verhoging LDL-Cholesterol vergeleken met vetarme kaas
Zuivelverlaagt bij Chinezen het risico op overlijden aan een beroerte

Sportdiëtist Esther van Etten: 'De Hollandse kost wordt enorm ondergewaardeerd'

Sterke spieren kweken in Maastricht

Voeding en beweging: een noodzaak bij kanker

Sportdiëtist Marcel Hesseling: 'Verlaagde botdichtheid is een onderschat probleem binnen de duursport'

Pillen en poeders: hoe vaak en door wie?

Sportdiëtist Sjoerd Privée: 'De invloed van Instagram acoounts van atleten is erg groot'

Vochtbalans

Sportdiëtist Vera Wisse: 'De grootste uitdaging? Jongeren die in hun gewichtsklasse willen blijven, terwijl ze groeien'

Symposium 'De centrale rol van de diëtist bij de behandeling van type 2 diabetes'