Zuivel voor…
Jonge kinderen
Tieners
Volwassenen
Ouderen
Zwangere vrouwen
Sporters
Gezondheid
Waarom is zuivel gezond?
Behoud spiermassa
Hypertensie
Botgezondheid
Diabetes type 2
Hart- en vaatziekten
Voeding en kanker
Koemelkallergie
Lactose-intolerantie
Tand- en mondgezondheid
Nieuws
In de media
Blogs
Onderzoek
Congressen
Voeding Magazine
Voeding Magazine
Abonnee Voeding Magazine
Adreswijziging Voeding Magazine
Uitschrijven Voeding Magazine
BMI Calculator
Brochures
Over ons
Contact
Home
»
Onderzoek
»
Pagina 3
Onderzoek
05 november 2018
Zuivelvet gaat gepaard met lager risico op diabetes type 2
Onderzoek
11 oktober 2018
Volle zuivel geassocieerd met verlaagd risico op hart- en vaatziekten
Onderzoek
07 september 2018
Koolhydraat- of vetbeperking: geen verschil
Onderzoek
26 augustus 2018
Zuivel opnieuw geassocieerd met lager risico darmkanker
Onderzoek
08 juni 2018
Hollandse kazen goede vitamine K2 bron
Onderzoek
11 april 2018
Duurzaam eten is meestal ook gezond
Onderzoek
24 januari 2018
Kaas verlaagt het risico op hart- en vaatziekten
Onderzoek
24 januari 2018
Vitamine D en K werken samen voor sterke botten en schone vaten
Onderzoek
21 december 2017
Koffie ook na een hartinfarct goed voor het hart
Onderzoek
«
1
2
3
4
5
»
Zuivelengezondheid.nl is een platform voor gezondheidsprofessionals en biedt
wetenschappelijke informatie over voeding, zuivel en gezondheid.