Zuivel voor…
Jonge kinderen
Tieners
Volwassenen
Ouderen
Zwangere vrouwen
Sporters
Gezondheid
Waarom is zuivel gezond?
Behoud spiermassa
Hypertensie
Botgezondheid
Diabetes type 2
Hart- en vaatziekten
Voeding en kanker
Koemelkallergie
Lactose-intolerantie
Tand- en mondgezondheid
Nieuws
In de media
Blogs
Onderzoek
Congressen
Voeding Magazine
Voeding Magazine
Abonnee Voeding Magazine
Adreswijziging Voeding Magazine
Uitschrijven Voeding Magazine
BMI Calculator
Brochures
Over ons
Contact
Home
»
Nieuws
Nieuws
28 oktober 2016
Medium vette kaas leidt net zo min tot verhoging van LDL-cholesterol als vetarme kaas
Onderzoek
28 oktober 2016
Zuivel – met name melk – verlaagt bij Chinezen risico op overlijden aan beroerte
Onderzoek
28 oktober 2016
Sita Veenstra: ‘Tassen vol sportvoeding en supplementen, en toch nog vermoeid’
Blogs
18 oktober 2016
Voeding Magazine nummer 3 2016
Voeding Magazine
14 oktober 2016
Sportdiëtist Marcel Hesseling: ‘Verlaagde botdichtheid is een onderschat probleem binnen de duursport’
In de media
29 september 2016
Symposium ‘De centrale rol van de diëtist bij de behandeling van type 2 diabetes’
Congressen
21 september 2016
International Congress of Dietetics in Granada: Maak duurzaamheid onderdeel van voedingsadvies
Congressen
16 september 2016
‘Van 20 gram caseïne-eiwit is na 5 uur 10% in de spier opgenomen’
In de media
15 september 2016
Wagenings symposium over zuivel in een duurzaam dieet
Congressen
«
1
…
18
19
20
21
22
23
24
25
26
»
Zuivelengezondheid.nl is een platform voor gezondheidsprofessionals en biedt
wetenschappelijke informatie over voeding, zuivel en gezondheid.